Hej Då 2012 !

Pappan jobbar och vi myser, det har varit mörkt mer eller mindre hela dan, det regnar och är 11 grader plus.

Jag gör ingen  Års krönika utan konstaterar att 2012 har både varit bra och dåligt, fast mest bra!

Jag grämer mig inte över saker som har hänt utan ser framåt istället. Jag tar dagen som den kommer och det funkar för mig! Jag ser det vackra i det lilla och är för det mesta positiv! Jag avger inga nyårslöften utan koncentrerar mig på att njuta av livet istället – ta hand om varandra ska vi väl göra varje dag och inte bara lova det på nyår!

Jag önskar mig många saker men det gör jag hela tiden och inte bara i slutet av året och sakerna jag önskar har ingenting med mig att göra – jag vill att mina tjejer ska va friska och lyckliga, och att de utvecklas till bra människor och att det går bra för dom i skolan. Jag vill att min brorsdotter ska bli frisk.

I februari välkomnar vi Pennie – vårt nya brorsbarn (fast på makens sida) & Tjejernas nya kusin, som kommer att födas på andra sidan jorden i Australien!

So let’s party like it’s 2013!!!! 🙂

fireworks

En reaktion på ”Hej Då 2012 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s