Hollywood Costumes

Häromdan var vi på utställningen Hollywood Costumes på The Victoria & Albert Museum. Biljetterna är som guldkorn – helt slutsålt tills utställningen slutar om tre veckor men som tur var hade jag bokat biljetter innan jul, men redan då var de svåra att få tag på!

Man fick ju egentligen inte ta kort…fast jag tog ett par stycken ändå! 🙂 Här Dorothys klänning – Trollkarlen frå Oz.

The V&A (4)

Harry Potter.

The V&A (2)

Edward Cullen – Twilight och ballerina klänningen från The Black Swan.

The V&A (3)

Vi har börjat Januari-röjningen av huset, alkover har blivit rensade och idag har jag tömt in och ut på de flesta kökskåpen och slängt en himla massa som man ändå aldrig använder plus åtskilliga förpackningar av diverse matvaror med utgångsdatum circa 2008. Hela huset ska gås igenom och vi ska va brutala, vi har alla för mycket saker som vi aldrig använder och nu ska det sorteras ut!

New Year New Beginnings! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s