Hej Då Julen!

Idag har vi (såsom de flesta andra verkar det som) städat ut Julen! Och jag måste faktiskt erkänna att även om jag gillar julsaker, så började jag bli lite trött på tomtar och snögubbar! Julgardinerna får jag ta en annan dag men granen med alla dess tillbehör är nu nerpackad och jag passade på att rensa bland alla våra julsaker när jag ändå var igång!

041

Igår körde vi in till West End för en gångs skull – det är faktiskt inte så ofta vi gör det, förrutom när vi jobbar därinne förstås! Sist jag tog mig tid och bara gick och strosade i West End, var i maj när de svenska tjejkompisrna var här, oftast så blir det bara en snabbis och man har alltid tider att passa och bra en viss tid på parkeringen…..Men igår körde vi in tidigt, det tar ca 30 min och det var inga problem att parkera i Mayfair.

M ville gå till Selfridges och då gjorde vi det!

010

Vi strosade längs med Oxford Street, precis överallt har REA! Det enda jag har köpt på Rean i år, är ett par läderstövlar från Clarks förra veckan, halva priset och som hittat! Jag brukar inte handla skor på Clarks egentligen men när det är Rea, så brukar man kunna göra riktiga klipp!

20354349_A_p

 

Anyhow, käkade lunch bakom Liberty’s ocg svängde sen in på Carnaby Street!

014

017

Ett av dagens mål var affären Choccywoccydoodah, en magnifik choklad tårt affär, som det har gått en hel TV serie om här i England. De gör specialbställa tårtor som mer eller mindre  är som ätbara skulpturer!

020

M blev helt såld på TV serien och har länge velat åka till affären, originalbutiken finns i Brighton men nu har de öppnat en affär vid Carnaby Street också.

022

024

026

Inte de billigaste tårtorna precis men väldigt vackra – tror inte att jag kommer att få nån av dom när jag fyller år om ett par veckor!!! 🙂

Imorron börjar skolan igen för M och allt blir som vanligt igen (ganska skönt faktiskt) men det känns som om vi har haft en bra semester med mycket vila och långa sovmorrnar! J åker inte tillbaka till Uni förräns nästa helg – och innan dess ska hon hinna med att fyller 20 år!!!! Yikes! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s