Vanlig Vecka Igen!

Vanlig vecka igen – med väckarklockan som ringer tidigt och det är beckmörkt ute, skoluniformer och lunchboxar! M börjar nu sina 6 sista månader i grundskolan och sen vänta högstadiet och en ny skola i september!

Jag har börjat jobba igen och allt har gått i sina vanliga lunk!

Världens bästa J (dottern) fyllde 20 år i fredags och lämnade därmed Tonåren bakom sig!!! HOn var faktiskt hemma igår och vi fick fira henne lite på morronen innan M gick till skolan!

094

Hon fick en ny Longchamp väska och make up bag av oss (fast hon ska byta till en annan färg) och en stoooor väska från Soap & Glory med en massa av deras best selling produkter( i vanlig storlek, inga små fjutting små prover här inte!!) 🙂

soap-and-glory-boots-offer

Jag & M hade en liten Mamma/Dotter dag i den närmaste staden, med lite shopping och lunch med pappan – himla mysig dag!

Jag & lillasyster M hade beställt specialgjorda cupcakes till födelsedagsbarnet! De var väldigt glittriga men det syns inte så bra på bilden!

104

Vi gick ut och åt på kvällen, innan vi skjutsade henne hem till pojkvännen för fortsatt firande! Och ikväll skulle de ut till puben ett helt gäng för att fira henne & kusinen Brad som fyller är imorron (kusinen Brad och pojkvännen delar ju lägenhet).

Idag började M’s dans/drama klass igen och i eftermiddags gick vi och shoppade lite medans mannen min var och klippte sig. Varm choklad på Starbucks, fynd på M’s favvoaffär Paperchase och morsan fyndade stort på favoritaffären East – 70% rabatt och mamman gick därifrån med ett stort leende på läpparna!

119

De varnar om snö här i det Engelska landet men det tror jag på när jag ser det! Imorron kör vi J tillbaka till Universitet’et och fär en lite utflykt på köpet! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s