Lite Vintrigt Igen!

Efter en lång period av milt väder, har vi helt plötsligt fått vinter igen med bara ett par plusgrader på dan och minus på nätterna! Det snöade nästan hela dan i måndags men inget som låg kvar, till M’s stora besvikelse, men det ryktas om mer snö om ett par dagar så vi får väl se! Vantar och mössor får va framme ett tag ill!

I söndags när vi körde J tillbaka till Uni, så vi det här i en affär. Intill Valentines Day sakerna. Kanke liiiite tidigt!

014

Jag och M pimpade våra hörlurar igår och idag lider jag/vi av lite känsliga fingrar – det tog sin lilla tid men vi är nöjda med resultatet! Nu vet M vilka som är hennes i alla fall!

022

028

Simmade för första gången sen innan jul idag och det känns i kroppen – känner mig lite vingabruten som mor skulle säga! Men jag simmade mina 40 längder så jag är nöjd!

Jag fortsätter med den-stora-utrensningen-av-alla-rum-i-huset och idag fick sig gästrummet en omgång. jag blev inte klar med kom en bra bit på vägen – Gud vad man samlar på sig en himla massa s***!!!!! Charity Shop’sen kommer nog att bli glada när vi är klara! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s