Se Upp i Backen!

Igår körde vi och åkte pulka i Richmond Park – det finns ju inte så många ställen med backar här precis men i den parken finns alldeles lagom sådana!

063

Vi åkte dit med Eloise & Charlotte, M’s vapendragare i ut och skur! De har vuxit upp med varandra och behandlar varandra lite som systrar för det mesta!

062

Vi körde dit tidig för att unvika den värsta trängseln och det var alldeles lagom med folk när vi var där! M (i lila jacka) och Eloise kommer förmodligen att gå på samma skola till hösten, något de alltid har drömt om! Det är egentligen bara 6 månader mellan dom men Eloise går nu i 7an och M i 6an. Och året därpå hakar lillasystern Charlotte också på !

065

Vi köpte varm choklad och fikade i snöyran, det snöade ännu mer igår kväll och mer har de lovat. Tö på dan och det fryser på natten = jätteroliga trottoar-isbanor på morronen!

068

Efter två timmar var de blöta, trötta och hungriga – men de här Engelska barnen har fått uppleva lite riktig vinter nu  i alla fall! 🙂

3 reaktioner på ”Se Upp i Backen!

  1. K-L

    Hej, tänkte att jag jag skulle svara dig här så du inte missar det : ) För det första måste man ladda ner en app för att kunna läsa låneböckerna. Jag använder acrobat reader och den är gratis. Sedan måste man ha ett lånekortsnummer från ett svenskt bibliotek. Du har säkert någon släkting som kan förse dig med ett. Sen går du in på elib och letar efter en bok eller klickar in på ditt bibliotek. Efter det är det bara att följa instruktionerna du får.

    Hoppas att detta hjälper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s