Nästan Vårväder!!!

Sol och nästan vårtemperaturer har vi här i London ,+13C igår och idag ligger det väl runt 10C nånting men ändå med en känsla att den här vintern kanske kommer att ta slut snart! 🙂

I söndags fyllde jag år –  41 år ung och vacker som en dag , nej det va kanske att ta i lite!!!! Skönsång och presenter fick jag på morronkvisten, en bok, ett jättefint armband (Tack Cia!), choklad, en fiiiiin Beck Söndergaard scarf (Tack Mor &Far!) och sen den här pärlan såklart!

034

Jodåseruatt Morsan har fått en Surfplatta hon också! En Nexus 7 32GB – så som jag har tjatat och hintat men till sluta fattade han ju, den där mannen som jag är gift med, att jag verkligen ville ha en! Och Glad blev jag! 🙂

Dottern J kom hem på eftermiddan’ och vi gick och käkade Sunday Lunch. Mannen min var på fotboll ett tag, Favoritlaget spelade mot jätten Chelsea men det blev faktiskt oavgjort så det blir en match till om ett par veckor.

J känner sin mor alltför väl och köpte den här fina presenten till mig + lite choklad från Selfridges! Äääälskar Orla Kiely!

045

Och den nya soffan ja, den kom mitt på födelsedagen och M passade på att prova den…

041

Och nu är den på plats! Klädseln är mörklila och heter Tullinge lilac.

051

Och den stora soffan fick sig ett litet ansiktslyft med matchande klädsel!!!

053

Igår var vi inne istan och jobbade heeeela dan, i nästan 7 timmar satt jag i bilen – det är ju som att köra till Stockholm ifrån Hemmastaden i Skåne! Men jag hade det ganske bra ändå, satt ett tag utanför personal ingången till Abercrombie & Fitch (hej pojkar!) (tyvärr inga bilder!) och sen kollade jag på film på min nya platta….himla smidigt! 🙂

068

Och när vi väl kom hem, väntade en blombukett från svärmor (som trodde att jag fyllde är igår….jag har ju bara varit gift med hennes son i snart 20 år men det är ju såklart lätt att glömma….)

073

Vi har redan hittat en ny ägare till vår gamla soffa, så förhoppningsvis kommer den att försvinna i veckan – just nu har vi 4 soffor på nedanvåningen!!!! 🙂

 

En reaktion på ”Nästan Vårväder!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s