Helg vid Havet

Vi var nere vid havet i helgen, inget speiellt beachväder precis men det var skönt med lite havsluft under vingarna!

005

Whitstable är Ostronens Mecca! Själv har jag inte ens smakar på de små rackarna….

008

Efter att vi hade checkat in på hotellet, gick vi en runda på stan och Hoppsan! Mannen min fick helt plötsligt ett mega ryck och köpte en ny Orla Kiely väska till Moi (tja, lite tidig Valentines eller nåt)…och jag måste ju då tillägga att det var hans ide – inte min! (för en gångs skull!!!) Man kan använda den som s.k Bookbag (till vänster) eller vika den på mitten och sätta axelrem på (till höger).

027

Vi mötte upp dottern J, käkade Thai mat, maken och J åkte till sin show och jag och M myste på hotellet. Kopplade upp oss på Wifi och jag kollade på Mello live på min lilla platta!

010

I söndags skulle vi egentligen kört en sväng men det var så otroligt dåligt väder – kallt, blåsigt och regnigt – så vi beslöt oss för att köra hem lite tidigare istället. J följde med tillbaka till London och pojkvännen, så hon slapp ta tåget.

Dottern J har ju en spalt i Uni tidningen varje månad och denna gången handlade den om The Turner Contemporary i Margate.

015

Min förkylning håller i sig och det är sååå jäkla tröttsamt! Hr jobbat idag och det var inte vidare varmt i workshop’en – fick ha torgvanta på mig inomhus och på toa var det nog minusgrader, så ikväll känner jag mig frusen och allmänt trött på att inte känna mig 100%!!

Imorron är det en väldigt spännande dag – Utklädningsdag i skolan ( oj, som vi har fixat och planerat!) och dessutom Konserten med sort K imorron kväll! Båda systrarna bus ska gå och kolla på tjejbandet Little Mix . M fick biljetter när hon fyllde år i höstas och det är ju sååå stort! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s