Rom Here We Come!

För 10 år sen åkte jag och Mr Make till Rom. En fantastisk resa med fantasktiska upplevelser. Varmt, mycket kultur och sevärda platser.

Igår bokade vi en resa till Rom igen, 10 år senare, fast denna gången med båda tjejerna! Vi har länge pratat om att åka tillbaka men det har liksom inte riktigt blivit av, men nu så! 4 dagar, 3 nätter i maj i en liten lägenhet precis bredvid Piazza Navona! (där den röda pricken är)

Rome-Tourist-Map

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IT_Rom_Piazza_Navona_1

Mitt i smeten och nära till allt – ca 15 min gångväg till Vatikanen (kanske vi ser den nya påven….) – sist vi var där fick hann vi inte med Sistinska Kapellet men det vill jag göra denna gången!

14052-interior-of-the-sistine-chapel-michelangelo-buonarroti

Och gå runt i St Peters kyrkan ordentligt – sist fick mannen min snällt vänta utanför – han hade shorts på sig och man fick inte som man gå in barbent – så jag rusade igenom kyrkan med blixtens hastighet på tu man hand…..

Shit, vad kul det ska bli! 🙂

3 reaktioner på ”Rom Here We Come!

  1. Eva

    Rom vad härligt! Jag o min familj funerar på London i maj… Har du nåt bra tips på boende som inte är så dyrt men serverar frukost ganska bra o centralt?

    Mvh Eva

    1. London i maj är aldrig fel!!!!! Det bästa är att kolla runt lite, beror lite på vilken budget ni har, det finns så otroligt många hotell här!!!! Kolla på hotels.com, lastminute.com eller bookings.com. Områdena South Kensington, Kensington, Bayswater och runt Marble Arch är centrala och har många hotell men det beror mest på hur mycket ni vill spendera!!!! Har tyvärr inget speciellt hotell att rekommendera, Travelodge och Premier Inn brukar va billigt och bra med centrala lägen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s