Half Term / Sportlov

Denna veckan är det Half Term ie Mitt-termins-lov och alla alarmklockor är avstängda! 🙂

Vi körde till svärmor i lördags för att lämna av dottern M på grönbete i ett par dagar! Vi fikade på stan när vi kom dit och mannen min fick sig detta lilla konstverk i sin kopp! Fråga mig inte hur dom gjorde det!!!!

024

Igår var mannen min iväg nästan hela dan – det var ju den där viktiga matchen mellan favoritlaget Brentford och jätten Chelsea igen – förra gången slutade det oavgjord vilket ledde till att de fick spela igen. Det hade organiserats speciella båtar på Thamsen och han klev ombord redan kl 8 på morronen, för att ta den korta turen till Chelsea Harbour.

027

Matchen visades live på TV så jag satt såklar bänkad i min ensamhet!!! Tyvärr så förlorade dom med 4-0 men jag fick se en lite glimt av maken i rutan – han är den i blå jacka som viftar med armarna!!!!! 🙂

032 - Copy

Ikväll ska vi gå ut och äta och sen gå på bio hade vi tänkt oss! Inga barn alls hemma och det känns mer tomt än vanligt! Men imoorn kommer M hem igen och vi ska lov-mysa resten av veckan! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s