Bästa Mailet!

Igår kväll fick vi det bästa e-mailet på länge – M har kommit in på sitt första val av Högstadieskola! Här i England måsta man ju söka till allting, eftersom konkurrensen är så stor. Vi skickade in ansökan i oktober förra året och igår fick vi det postivia beskedet och hon blev så glad att hon hoppade runt! Dessutom kommer två av hennes bästa kompisar också att gå på den skolan och det gjorde beskedet ännu bättre!

028

Det är en Flickskola i den närliggande lilla staden och M kan antingen åka tåg (två hållplatser) eller ta bussen (5 minuter). Så nu är alla nöjda och glada! 🙂

Idag har det varit Danslektion på morronen, maken jobbade i ett par timmar medans jag svallrade bort tiden med en annan mamma över en kopp kaffe!

Vi tog en supersnabb shoppingtur till Richmond för att inhandla en ny vårjacka till M och det blev en sån här (fast röd) i favoritmärket Jack Wills!

01661000103

Nu är mannen min och tittar på fotboll och vi slappar lite! Ikväll kommer dottern J hem med medföljande pojkvän , för att sitta ”barnvakt” för lillasyster. Jag och maken ska iväg och göra ett Quiz och äta Fish & Chips med ett gäng kompisar !

Trevlig Lördag! 🙂

En reaktion på ”Bästa Mailet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s