Europas Ände

I sommar firar jag och mannen min 20 årig Bröllopsdag och vi har dividerat länge om vi skulle åka iväg och vart vi skulle åka…bla bla bla! Mina enda kriterier var någonstans varmt så man kanske kunde sitta på nån strand en stund och någonsting kanske out of the ordinary.

Så det blev Gibraltar! Denna lilla del av England i Europas ände!

GIBRALTAR-ROCK

Jag har aldrig varit där och maken har bara varit nära, på den Spanska sidan innan gränsen var öppen. Så i slutet av juni åker vi dit över en helg, bor på ****’igt hotell precis vid havet (vårt hotell är vid den röda pilen!) och M ska mysa med storasyster och hennes pojkvän och alla är nöjda!

the-rock-of-gibraltar-geology - Copy

I den vita byggnaden längst bort på stranden ska vi bo i ett rum med havsutsikt! 🙂

IMG_1055

Vi var och Quizzade med en himla massa kompisar i lördags och vi kom trea utav 12 lag – vi låg i ledningen nästan hela tiden men föll på mållinjen….vem fan kan nämna namenen på 48 olika Mr Men och Little Miss????? Vi kunde 12…..

068

Igår hade vi en av M’s kompisar här hela dan och efter en slappe-morron körde vi till Windsor Farm Shop och handlade lite gott! Den tillhör ju Windsor Castle som ligger i närheten och där Queen Lizzie spenderar mycket av sin tid!

076

Vi åkte till Saville Gardens (som är en del av Windsor Great Park) och åt Afternoon Tea! Vi skulle egentligen gått en runda men det var sååå kallt!

078

Idag har vi varit inne istan en runda och jobbat, solen skiner fast det är kallt! När vi kom hem så låg den en räv och solade sig i vår trädgård! As you do! 🙂

100

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s