I Punktform….

Det stormar. Det är svinkallt. Det har snöat idag. Jag är trött på vintern och trött på att frysa.

En händelsefull helg som vanligt – efter M’s Dans & Drama och makens rygg-fixar-terapi åkte vi in till West End för att köpa present till M’s kompis Eloise, som skulle ha kalas dagen efter. M var väldig prcis med vad hon ville inhandla – det skulle tvunget vara från David & Goliath på Carnaby Street! M har fattat tycke för deras t-shirts och till slut så blev det en t-shirt, ett par knappar, en penna och en Buspass-hållare till kompisen!

Sen kom M på ”att jag hade faktiskt loooooovat henne att hon skulle få ett par Converse nu till våren” och det var ju väldigt praktiskt att just The Converse Store låg där på gatan! Efter många om och men och vilken färg och hög eller låg, så blev det ett par vita High tops med customised tryck, så kanske är M den enda i hela världen med just detta trycket! 🙂

049

Vi var inne istan och jobbade en stund idag, så jag gick till Carnaby Street och hämtade dom, jag köpte nya gröna sköna speciella Converse skosnören till mina nya pjucks!!! De hade jättemånga färger och de special-gör snörena efter storlek och man fär välja metallgrejen i änden på snörena!

052

Igär var det Mors Dag här i England, men eftersom vi skulle på kalas redan kl 10 på morronen så hanns det inte riktigt med frukost-på-sängen, men jag fick fin choklad av M och pappan i huset och ett jättefint kort av M! Dessutom hade hon fixat en kortlek och skrivit 52 Reasons Whys I Love You – alltså en orsak på varje kort! Ska ta kort på dom sen….

097

Det var Bowling kalas idag och jag stannade kvar för att hjälpa till, dricka kaffe och skvallra lite…och faktiskt bowla lite! Team Mammorna vann första omgången !!!! 🙂 M gillar att bowla men det är inte alltid så lätt när man är vänsterhänt!!!!

099

Det dansades lite imellanåt såklart!

100

Och poserades som Charlies Angels….:-)

110

I fredags var det dags ör den årliga Skol-frågetävlingen och det är seriöst business förstår ni! Vårt lag har vunnit de senaste två åren i rad, så vi jobbade på att försvara vår titel….men föll tyvärr på mållinjen då vi förlorade mot Team Lärarna med 1 ynka poäng!!!!

091

Men vi hade roligt och partajade hela natten lång!!!! 🙂

Nu ska jag gå och vira en filt omkring mig och drömma om varmare tider!

 

En reaktion på ”I Punktform….

  1. londonsmile

    Men ursäkta HUR kallt kan det bli?? Har aldrig sett att det snöat i mars här i UK. Galet! Gillar era dojjor måste nog dra dit nån dag. Kul att man kan välja själv sådär! x

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s