Julia Writes

jw2

 

Min äldsta dotter J frilansar med att recensera konst och musik för olika tidningar och webtidningar, hon har en Konstkrönika varje månad i Universitets tidningen + att hon pluggar Konsthistoria (andra året) på Universitet. Hon har alltid tyckt om att skriva och framför allt varit väldigt duktig på det!

Hon vann en prestigefylld tävling i The Guardian för nåt år sen och har sen dess blivit lite ”headhunted” att skiva och recensera. Och hon tyckte att det var på tiden att hon samlade sina ”verk” på ett och samma ställe, som en liten portfolio och nu kan man läsa delar av hennes alster på websiten Julia Writes ! Gå in och kolla för tusan! 🙂 Och naturligtvis är både jag och hennes far otroligt stolta över henne och vad hon har presterat so far! 🙂

Vi träffades allihopa i söndagskväll och gick ut och åt MorsdagsMiddag – och självklart hade hon en liten present med sig till sin mor (från Lush)! 🙂

5851-Hello-Gorgeous-Open

Lika blåsigt och jäkligt är det idag och det är liksom inte så kul att bo i dragiga Engelska hus när det blåser så förbaskat…….!!!!

En reaktion på ”Julia Writes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s