Regn & Mer Regn

Monsunregn. Kallt  Blixtar & Dunder.

”Busy” helg har det varit. M var på Dans & Drama i lördags. M följde med kompisar hem. Maken var på sin Rygg-terapi-grejs. Vi körde en snabbis till Richmond för att lämna tillbaka några saker. Mannen min gick och kollade på fotboll. M kom hem med kompisarna + deras mamma i släptåg. Fika & Skvaller & Retro-måla-runt-kroppen-aktivitet!

008

Vi körde till Ikea på kväl;len men kan konstatera att det är linte likadant utan köttbullar. De hör liksom till – part of the furniture. Visserligen bjöds det på god mat ändå men nja, det ska va köttbullar!!!! Vi skulle köpa ny skrivbordstol till M men det blev också lite saker till M’s ny skrivbord och vi  åkte därifrån fulla av ideer!!!! Det ska byggas ett nytt stooooort skrivbord på M’s rum är det tänkt – större snart-högstadie-tjej kräver också mer plats för läxor och dylikt, men ett rum med lite annorlunda vinklar kräver då också specialbyggt men det är inga problem! Med en finurlig och händig far kommer det att gå helt galant! 🙂

011

Igår körde vi till Charles Darwins hus, Down House, i just byn Downe. M har velat åka dit länge nu men det har inte liksom blivit av innan, och eftesom vi är medlemmar i English Heritage går man gratis in!

014

Intressant med utställningar om Darwins liv och alla hans upptäckter! Det är säkert jättefint på sommaren men sa jag att det ösregnade???? Vi fick springa till bilen så nån rundtur i trädgården blev det inte!

015

018

Ny vecka och nya tag. Men det är inte lätt att moriveras sig när det är mörkt och regnar hela tiden! Men snart är det lov och ledigt i närmare tre veckor! 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s