Nostalgi & Framåtblick

Jag & mannen min körde igenom Kew för nån veckan sen och då blir det alltid lite nostalgiskt, eftersom det var där jag bodde när jag först kom till London.  I ett år bodde jag i det här huset (1991/1992) och jobbade som Au-pair till en 5 årig liten grabb ( som nu måste va 27 år!)

022

Min kompis Katrin bodde bara ett par hus ifrån mig på samma gata & shit, vad kul vi hade under den tiden! 🙂 Och vid det här övergångstället, träffade jag mannen min för första gången, en sen septembernatt 1991 på väg hem från puben, alltså för nästan 22 år sen! Inte kunde vi då ha trott då att vi skulle stadga oss & fortfarande va ihop såhär många år senare! Vi säger alltid att man skulle sätta upp en sån där blå minnes-plaque just där, som de har här i London…. Supernostalgiskt varje gång!

021

Och framtiden då, nu när man har tittat bakåt lite??? Mycket kul att se fram emot de närmaste månaderna! Först en trip till havet om ett par veckor, en liten tur till Rom i maj, besök från bästa vännerna och hela deras barnaskara i juni (sååå kul!!! ) + en tur till Gibraltar på 20-årig bröllopsresa i slutet av juni. Längtar, längtar, längtar till allt det där!!!! 🙂

 

En reaktion på ”Nostalgi & Framåtblick

  1. Katrin

    Minns det som vore det igår… Och blir så glad av alla fina minnen! Tack för att man fick sig en titt på dagens Kew!

    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s