Ny Istid??

De säger att det är Skandinaviens fel att vi har det så kallt här, vindarna kommer hit ifrån Norden och kyler ner vår stora ö! Fy, så kallt här varit och är fortfarande! Det har faktiskt snöat varje dag sen innan helgen men inget som ligger kvar.

Igår åkte vi till Tate Modern för att kolla på Roy Lichtenstein utställningen. Vi tog som vanligt vår runda med lunch i kryptanSt Pauls Cathedral. Där finns både restaurang och cafe, och du kan mumsa på en macka intill Lord Nelson’s grav! 🙂

024

Sen tar man vägen över Millenium Bridge till södra sidan av Thamsen, man har en underbar utsikt upp till Tower Bridge och nu även den nybyggda bygganden The Shard, västra Europas högsta byggnad med sina 310 meter. Också en av London nya turist attraktioner – man kan åka upp längst upp till en utsiktsplattform, inget jag känner för att göra precis!!!!

026

Anyhow, vi skulle ju till Tate Modern!

027

Vi är numera medlemmar av Tate Modern och Tate Britain, och då behöver man inte boka biljetter i förväg utan bara gå in. Jag tycker det är så löjligt med alla dessa biljetter där man måste gå in en viss tid – det är alltid för mycket folk där ändå!

029

030

Det finns speciella Members Rooms om man nu är medlem, och vi gick dit och fikade efteråt men det var så mycket folk så man fick nästan slåss om platserna! Men  fin usikt är det i alla fall! 🙂

035

Vi handlade lite Påskgodis på SugarSin på vägen hem (när vi nu för en gång skulle befann oss i närheten av Covent Garden!)

075

Jag har lyckats få upp lite Påskris och en kyckling! Jag är inte så mycket för Påskpynt precis men Påskris försöker jag fixa varje år!

088

Sista dagarna i skolan nu innan Påsklovet! M slutar på torsdag och sen börjar de inte förräns 16 April igen! Nästa vecka drar vi norrut till kusten ett par dagar, bor i husvagn och umgås med vänner och familj! 🙂

2 reaktioner på ”Ny Istid??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s