Äntligen Påsklov!

Skoluniformen kan hängas undan.

Lunchbag’en får vila lite.

Väckarklockan har stängts av tills den 16 April då skolan börjar igen. (Jodå, de har så långt Påskolov här!)

M har två kompisar med sig hem idag, de slutade tidigt och ska iväg på Torsdagklubben ikväll & vi ska sedvanligt till Puben och Quiz’a! Nu sitter de framför M’s platta och kollar på One Direction för hela slanten!

M och Pappan i familjen tyckte det hade varit kul att ge var och en av klasskompisarna en liten påskpresent idag när de slutade, så de körde ner till affären igår kväll och inhandlade 30 st små choklad kaniner!

019

Igår var vi inne i West End och jobbade men jag hade tid att gå en sväng på Regent Street (sjukt mycket svenskar!) och lite senare på Bond Street. Var inne på Victorias Secret och köpte en bodylotion…..världens största Victorias Secret affär med flera våningar underkläder i regnbågens alla färger! 🙂

M fick som vanligt beröm på Kvartsamtalet men hennes lärare igår kväll – hon kommer att göra mer lite svårare prov än hennes klasskamrater i maj, eftesom hon är så pass mer avancerad än de andra och visst är det kul att det går så bra för henne! Hon verkar ha ärvt sin systers läshuvud men hennes matte talang vet ingen var den kommer ifrån – inte från oss i alla fall! 🙂

Grattis till Svägerkan Eva idag och hoppas att ni alla får en fin Påsk!

happy_easter_birthday_bunny_and_balloons_greeting_invitation-r696cb2237bf144a1a0e22b1b1d39d061_8dnm8_8byvr_512

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s