Solig Helg!

Och där kom Våren även till London! Helgen har bjudit på strålande väder och man blir på så mycket bättre humör av lite solsken! 🙂

Allt går på rutin igen och visst är det skönt! M dansade som vanligt igår och sen var det 70-tals Party på eftermiddan! Som tur var hade vi alla kläder och svängde ihop en godkänd Hippie outfit!

091

Vi har en stor utklädningslåda här hemma där det finns de mesta och det har visat sig va en bra låda att ha! 🙂 Här M med kompisarna Eloise och Edith – de två andra tjejerna är ett år äldre än M!

089

Jag och maken fixade i trädgården medans M var på partaj – vi har en gungsoffa med tak i vår trädgård som vi har haft sedan vi flyttade in, men taket hade totalt gått i sönder, så vi bytade ut det igår och det blev rysligt bra! Så nu är den lilla Oasen längst ner i vår trädgårde användbar igen! Ska ta ordentliga bilder sen!

094

Idag är M hos en kompis heeeeela eftermiddagen, så jag och mannen min intog lunch på en av pubarna vid Thamesen närmast oss (tar ca 5 min eller nåt att gå dit).

111

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s