Pizza Party!

I fredags efter skolan var M bjuden på 11-års kalas för en av hennes gamla klasskompisar Eadie, på Pizza Express. De fick göra sina pizzor från scratch, de som jobbade där visade dom hur man kastar pizzorna i luften men nja, det gick väl sådär för tjejerna!

20130426_164943

Men goda och väldekorerade blev pizzorna i alla fall!

20130426_171243

M. Daisy, Eadie, Sapphire och Harriet – de är alla ungefär lika gamla fast går på olika skolor nu!

20130426_171448

Superbra ide för lite äldre barn och inte vidare dyrt heller – £10, ca 100 kr per barn!

Medans M var på kalas, passade jag och maken på att gå och kolla på Iron Man 3 – bra film om man nu gillar SuperHero grejen!

Besvikelsen hänger tung över vårt hus idag – makens favoritlag spelade sin sista match för säsongen igår och hade chans att gå upp till nästa liga automatiskt om de vann. Straffspark i 94:e minuten träffade ribban och gick ut – om den hade gått in hade de gått upp men nu hamnade de i slutspel. Stooooor besvikelse och vuxna män i tårar (inte mannen min dock) och att jag sen säger att det är ju bara ett spel, är ju inte så populärt alla gånger!

Ikväll ska jag och maken ut och luftas igen! Vi ska gå på Stand-Up och kolla på Julian Clary – en av Englands National Bögar typ Jonas Gardell, fast ack så mycket grovare!!!!! En av våra bekanta jobbar i My Clarys entorage och ikväll har han föreställning i Richmond. Enjoy!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s