Lång Helg

Bank Holiday Helg med en extra ledig dag på måndag! Välbehövligt efter en ganska hektisk och innehållsrik vecka!

London blommar och är sommarvarmt, parkerna fylls med vintertrötta Londonbor och pollen fyller alla skrumslen och vrår! Hyde Park i vårskrud!

017

Vi var inne istan och jobbade iveckan och St. James Square var fylld av lunchande kontorsmänniskor!

024

M vann the Jack Petchey Achievement Award på sin Torsdagsklubb – hon får £200 (ca 2000 kr) som hon ska spendera på utrustning till klubben och hon får välja vad de ska köpa!

jack Petchey (2)

jack Petchey - Copy

Det nya skrivbordet är nu på plats! M var ute hela eftermiddagen igår så jag och pappan fixade med det, lite väggar och så hade vi inte riktigt räknat med så en liten bit fönsterkarm fick tas bort….:-)

Desk (3)

Och det blev ju riktigt bra till slut! 🙂 Snacka om måttbeställt – 2,5 meter nånting skrivbordsyta och lilltjejen blev jätteglad!

Desk

Snodde några bilder från Julian Clary föreställningen förra helgen av mannen min – väldigt roligt och väääldigt under bältet, inget för den pryda om man säger så! 🙂 Föreställningen gick ut på att hans skulle hitta en ny make och plockade upp de här männen ur publiken, som sen fick utföra diverse uppgifter!

SANYO DIGITAL CAMERA

Vår vän Simon, som är Mr Clarys tourmanager, gjorde en insats under föreställningen genom att dansa en väldigt Gay version av the Hakka!!! 🙂

SANYO DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s