Högstadie Halvdag

Lill-tjejen börjar Högstadiet till hösten (hur snabbt gick inte det???) och i lördags hade de en halvdag på den nya skolan, där de fick gå runt till olika klassrum, träffa lärare och prova på saker. En del av hennes bästa kompisar ska också gå på denna Flickskolan – här M med kompisarna Trae och Tyra.

064

Vi är verkligen imponerade av skolan och M kommer att passa bra in där!

067

Bara hon hittar till rätt byggnad! 🙂 Men fiffigt är att de har målat färgade linjer på asfalten, så de ska hitta rätt!

079

I söndags var M med ett par andra kpmisar och deras mamma på en Pet Show hela eftermiddan, så jag och maken hade lite egen-tid. Vi åkte till Tate Britain, so jag faktiskt aaaaaldrig har varit på innan, fast jag har bott här i 20 år….(skäms lite….)

103

107

Kan varmt rekommendera detta stället om man vill gå till ett lite mindre och lugnare museum – Tate Modern längre upp längs floden, kan va väldigt ”busy” och högljutt ibland men detta var perfekt för en söndag på tu man hand! 🙂

125

Modern Elefant konst….

109

…Och 1700-tals konst utan byxor! Det var ju naturligtvis en väldig massa symbolik bakom varför ha inte hade byxor på sig men den kommer jag inte ihåg….

127

Jag fastnade speciellt för den här statyn som hette The Kiss!

121

M har typ nationella prov denna veckan (SAT’s) och eftersom hon är så pass långt före sina klasskamrater, sitter hon lite fler och mer avancerade prov än de andra(inte så poppis precis!) men lilla Fröken Perfektionist vill ju göra så bra ifrån sig som möjligt! 🙂 Vi har lockat med mat och bio på fredag när de har gjort alla proven!

J jobbar i Mayfair denna veckan också, hon tycker nog det är kul tror jag och idag skulle hon få följa med på en konstauction på Sothebys Bond Street. Spännande! Och Pappan är stolt över att dottern får en liten insikt i hans värld! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s