The Winner Takes It All

Ja det kan ju relatera till en del saker just nu!

Eurovision – vann rätt låt? Tja, det gjorde det väl! Här hemma gillades även Malta, Finland och Ukraina med Jätten Igor. T.o.m M stannade uppe till spektaklet var över för ännu ett år. Gillade vi Englands låt? Nej. Dags att gå i pension Bonnie.

Makens favorit-fotbolls-lag spelade grupp final på Wembley idag – gå upp en division eller stanna kvar. Det blev stanna kvar, tyvärr. Besvikna pojkar som nu dränker den värsta besvikerlsen nere på puben över ett par öl. 6 ggr har de kommit till Wembley. Ingen gång har de vunnit. Surt!

106

Svärmor har åkt till Australien i en hel månad, vilket betyder att vi är hundvakt till en väldigt gammal, vit liten hund. Svågern bor i Sydney och svärmor ska träffa sitt nyaste 3månader gamla barnbarn för första gången, spänningen var stor. Vi skjutsade henne till flytplatsen, åt middag och vinkade hej då!

044

Vi körde in till Covent Garden igår, skandinaviska butiken Skandium hade lagerutförsäljning och det var kul! Mycket dyra möbler som jag nog inte skulle velat lägga pengar på även om jag hade haft råd men ett par saker fick följa med hem! Marimekko Unikko tyg för £10 metern ( normalt £39/m) och det ska bli ny gardiner till vardagsrummet, Unikko örngott och en liten fin Vittrini ask!

077

100

Det blev lite lördagsgodis på SugarSin också! 🙂

066

Vi tog den fina vägen längs med Thames’en och det här är lita av vad vi såg på vägen! Min favorit bro – The Albert Bridge!

050

Battersea Powerstation.

055

Houses of Parliaments.

059

Och en favorit i repris – Big Ben!

063

Och sist men inte minst, ett av mina favoritställen – Covent Garden! Kan aldrig få nog av Covent Garden! 🙂

072

Sista veckan nu innan halvterminslovet, en ganska lugn vecka fast jag måsta hämta mitt nya pass en dag också! Om lite mer än en vecka drar vi till Rom. Yay!!!! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s