Rom Dag 1

Tillbaka i verkligheten med skola och allt – M’s sista termin på ”mellanstadiet” – mycket känslor som bubblar och mycket oro över framtiden från hennes sida. Mycket som händer denna månaden och om lite mer än 3 veckor åker jag och maken utomlands igen, till Gibraltar!

Rom ja – jag vet att jag snabb-bloggade från plattan men dålig uppkoppling gjorde det lite svårt! Fantastiskt läge på vårt B&B, typ 50 m från Piazza Navona på en liten sidogata kantad av restauranger och cafeer. Riktigt typiskt Italienskt om kvällarna med sorlet utanför fönstret och musik från dragspel! Perfekt liten lägenhet, enkelt men med allt vi behövde! Dubbelrum till mig och maken….

012

…och våningssäng till tjejerna!

010

Vi började med PantheonTrevi fontänen och Spanska trappan första kvällen vi var där. Och efter en låååång dag, tackade vi för oss och drog oss tillbaka, vi gick upp tidigt i ottan och alla var trötta! Middag på Tre Scalini på Piazza Navona – gott men svindyrt!!!!!

018

015

016

Fontana di Trevi!

021

SANYO DIGITAL CAMERA

Spanska trappan!

026

023

När vi flög tidigare på dagen, flög vi över Alperna med massor av snö fortfarande!

005

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s