Hinner Inte Med!

Det är sjukt mycket på gång just nu! Vi visste redan att Juni månad skulle bli anngen hektisk och nu är vi mitt upp i det! Men vi mår bra och har hälsan allihopa, så det beror inte på det! 🙂

J håller på att flytta ut från sitt ”torn” i Universitetstaden – hon var hemma i förra veckan och rensade ut sitt rum här i förberedelse för att flytta hem saker igen. Många sopsäckar med skräp och många sopsäckar körde vi till en Charity Shop – de måste ha trott att det var julafton! Jag fick lite feeling på det och rensade ut M’s rum, gästrummet och resten av huset i bara farten! Och Gud, vad skönt det känns att bli av med skiten! 🙂

Snälla Pappan ska köra och hämta hem dotter + hennes tillhörigheter imorron, och sen blir det till att förvara de sakerna någonstans också! Men J gjorde ett bra jobb med att rensa ut på sitt rum, så det ska nog få plats!

Maken har sjukt mycket att göra på jobbet, mycket nya jobb, krävande kunder och nya deadlines som ska hållas. Bra att det finns att göra men det kan bli lite för mycket också!

Mycket med M’s skola också, nu när det bara är lite mer än en månad kvar innan hon slutar 6:an! Jag har organiserat Levers Hoodies/ Munltröjor till dom, som håller på att göras as we speak! Broderad skollogga på bröstet och Class of 13 på ryggen, där ”13” är gjort av alla deras namn – det är första gången skolan har dessa Hoodies, så jag hoppas de blir bra! De är väldigt vanliga här och ett kul minne att ha!

253

Hotel Chez Smith rustar sig även för besök från Sverige nästa vecka – 5 x stora & små svenskar kommer att bo här och det ska bli sååå kul! Tur att vi numera har två gästrum (när J mest är hos pojkvännen) och finns det skärterum så finns det hjärterum eller hur var det nu…..:-)

Vår trädgård är i alla fall lummig och grön och lite vildvuxen jämför med grannarnas trädgårdar but that’s the way we like it…. 🙂

270

274

och på tal om omgivningar, så har M’ skola satt upp en stoooooor karta i deras nya byggnad och jag tog en lite sneaky pic häromdan! Det här är min värld – ja, det gröna är parker (inte så långt till Kew Gardens!) och ja, den där slingrande blåa ormen – det är Thamsen det! 🙂 Och nära den stora gröna byggnaden(sjukhus) till vänster bor vi!

294

Vi har hunnit med att gå på en Church Fete med Morris dancers också!

280

Och jag har unnat mig en ny sommar scarf från Beck Söndergaard! 🙂

275

En reaktion på ”Hinner Inte Med!

  1. Cia

    Kan inte vänta tills jag får sitta o dricka kaffe med dig i er lummiga trädgård!!! Försök att o te stressa för mkt;) kraaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s