Flytta Ut och Flytta In!

Dottern J flyttar ut från sitt Medeltids torn idag. Hon åkte ner igår och har sorterat och packat ihop sina pinaler, som Pappan kommer och hämtar idag.

55544_370_74894_IMG_00_0000_max_620x414

Den ståtliga Katedralen, där hon kommer att ta Examen.

Canterbury-Cathedral

Andra året på Universitetet är förbi och nu har hon bara ett år kvar! Ett år med uppsatsskrivning och Internship i Mayfair. Och om ett år eller så, tar hon Examen i Caterbury Cathedral med Mortarboard på huvudet och får titeln Batchelor of Arts.

airhats

Liten flicka blir stor, eller hon har ju varit stor ett tag nu. Det känns som igår vi körde ner henne till Universitetstaden för hennes först pluggår och jag kände mig som om hjärtat hade slitits ut kroppen. Men man vänjer sig.

När jag var lika gammal som hon är nu, hade jag redan bott i England i nästan ett år och redan då träffat mannen som jag nu snart har varit gift med i 20 år!

Hon flyttar ut men ändå inte hem – hon är hos pojkvännen mesta delen av tiden nu men det är så hon vill ha det och de trivs med det! 🙂

Lillasystern håller också på att bli stor – hon traskade glatt iväg arm i arm med sin bästis till deras Torsdagsklubb som de älskar så mycket! Imorron har hon sin intervju på den nya Högstadieskolan – lite nervöst men både Pappan och jag ska följa med. De vill bara träffa de nya eleverna lite mer one on one, fråga  lite om det är nån speciell de vill/inte vill gå i samma klass med, vilket språk de vill läsa (tyska eller franska) och man kan nog också köpa den nya skoluniformen imorron! Spännande och lite pirriga tider! 🙂

En reaktion på ”Flytta Ut och Flytta In!

  1. Ja du de blir stora de små. Otroligt att din äldsta bara har ett år kvar på universitetet!! Och vilket fint campus! Gissar att hon tycker det ska bli rätt skönt med sommarlov nu ändå.
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s