Sommaren har hittat hit!

Nu har äntligen sommaren kommit hit! Smäll på bara utan förvarning! Skitväder och sen värsta värmeböljan som det brukar vara här i England – ingen build-up utan bara rakt på! 2 veckor kvar innan det är sommarlov!

Det är mycket nu med skolan. Mycket ”sista gången” saker. Sista Sports Day på denna skolan.Sista skoldiscot.

Mitt sista PTA möte i förra veckan och det kändes faktiskt väldigt vemodigt! Jag har varit väldigt aktiv inom PTA sen typ 1997 – först som klassmamma i många år med J’s klass och sen när vi flyttade hit med ny skola och allt, blev jag klassmamma för M’s klass och har varit det i 7 år nu. Blev faktiskt avtackad av fellow klassmammor och rektorn på mötet och fick en flaska vin och det kom ett par tårar. Med en relativt liten skola så blir det ju att man känner de flesta som håller på med samma sak som en själv, och med ett nära samarbete med rektor och lärare så blir det ju som ett litet nätverk. På ett sätt ska det bli skönt att inte behöva göra det mer – jag höll inte med vissas åsikter dens senaste tiden och valde att hoppa av själva huvudkommiteen – och på ett sätt kommer jag att sakna det.

Att sluta 6:an här i England är nog lite större deal än hemma i Sverige. Hemma flyttar man väl oftast upp i sin gamla klass till högstadiet men här bytar man ju skola och klassen splittras och en del går åt olika håll. M kommer att gå med ett par av sina bästa kompisar men det kommer ju att bli himla annorlunda ändå för henne. Liten blir stor.

Imorron ska 6:orna ha eget disco/BBQ/sleepover. De ska sova i tält på gräsplanen bakom skolan och det är spännande värre! Jag och pappan får en ledig kväll som ska tas tillvara på med middag och öl vid Thamsen i Richmond! 🙂

Afternoon Tea med invigning av den nya skolbyggnaden på onsdag – jajamensann! 🙂

Den årliga Skol Bazaaren på fredag med god mat, olika stånd och tävlingar. Vi sköter som vanligt Hood-a-Duck ståndet! 🙂

I helgen ska vi ha vår årliga stooooora BBQ med en massa folk och barn i mängder. En händelserik vecka! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s