Bazaar, BBQ & Thamsen

I fredags hade M’s skola sin årliga Summer Fair ie Bazaar/marknad eller vad man nu ska kalla det! Vi har haft runt 30C i en vecka eller nåt nu och i fredags var det verkligen varmt på gräsfältet bakom skolan! Vi hade hand om Ankdammen som vanligt!

019

Det kom mycket folk som vanligt – god mat och drickan flödade! M såg vi knappt röken av hela kvällen – hon hade kul med sina kompisar! Efter Fair’en slutade, mötte jag upp resten av organsiationsgänget nere på puben för en välförtjänt pint!

029

M gjorde Mendhi (Hennatatuering) på sing hand och jag gjorde en på benet!

031

I lördags anordnade vi vår årliga Sommar BBQ för vänner & bekanta – årets hittills varmaste dag och maken hade två grillar på gång samtidigt!

051

Mycket mat, mycket dricka och trevligt sällskap som alltid – vi är tydligen berömda för våra BBQ nu! 🙂

055

Alla barnen hade också kul – det gjordes Smors ie grillade marshmellows mellan ett par kex….

059

…det sjöngs & dansades för fulla muggar och Zoe & M gjorde The Cup Song från filmen Pitch Perfect!

069

Igår åkte vi till den lilla byn Hurley i närheten av Henley (Regattan ni vet och OS rodden etc etc). Otroligt fint ställe vid Thamsen med en massa slusar och stora fina vita båtar!

113

Vi var ett helt gäng som picknick’ade och bara njöt av lite svalka från värmen! Man kunde bada i floden på många ställen och det såg verkligen skönt ut!

088

M hade med sig sin kompis Ellie och de hade jättekul i vattnet!

099

095

Mannen min satte ner stolen i vattnet och svalkade fötterna istället för att bada! Men vi ska ner till havet nästa helg med samma gäng, så då blir det kanske ett dopp!

103

Idag har jag varit på Synundersökning, ingen större skillnad men jag fixade nya glasögon! Ett par Ray Bans och ett par andra svarta!

10-110020-0056-04_a1

L75879290

En vecka kvar och känslorna bubblar under ytan, väldigt nära. Jag vet hur ledsen M kommer att vara och som extra-blödig-mamma brister det även för mig väldigt lätt just nu. Det kommer att bli lite jobbigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s