Ny Skoluniform

Jodå, vi lever och har hälsan! 🙂  Lite uppehåll med bloggen under Sverige semestern bara men nu är vi tillbaka i London igen! Trist lite pre-höst väder med regn, men samtidigt ganska mysigt när man an kura ihop sig innomhus!

Vi kom tillbaka i måndags och jag har mer eller mindre tvättat sen dess. Och packat upp. Mer rapport om semestern kommer sen.

Bråda dagar nu med införskaffning av ny skoluniform inför skolstarten i början av september. Dottern J åker på scoutläger till Schweiz på tisdag i 10 dagar, så jag vill helst att allt som ska köpas är klart innan hon åker, så vi slipper jäkta med det när hon kommer tillbaka hem.

I förmiddags åkte vi till den nya skolan och köpte den nya skoluniformen – de har öppet en dag i veckan under hela sommaren, då man kan åka dit och köpa uniform. Blusar och skjortor, koftor och tröjor, gympa t-shirt och en till slips köptes idag = 1200 kr fattigare.  Ja visst, det är inte billigt inte!!!!! Men de får en skolkjol gratis av skolan, så den hämtade vi idag också. Som tur är, är ju den nya skolans färger rosa och svart – det kunde ju varit värre!

055

052

Vi förbereder lite inför hösten här i huset, jag gillar ju att va lite i förväg med allting och ha lite på lager! Nya Timberland kängor både till M och storasystern J – vi köpte dessa Chelsea bootsen till dom förra hösten och enligt båda två har de varit de skönaste skorna någonsin, så varför ändra på ett vinnande koncept, så det blev likadana i år igen!

044

M’s gamla kängor till vänster (ganska väl använda vid det här laget) och de nya till höger.

048

Separat blogg inlägg kommer snart ocm vad vi hade för oss i Sverige! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s