Ut och Resa Igen!

Vi har varit hemma i en vecka nu och imorron ska dottern M ut och resa igen! Hon är 11 år ( snart 12) och ska resa utomlands för första gången utan oss! Scoutläger i 10 dagar i de Schweiz’iska alperna! Packningen är redan skickad så som tur är ska de bara resa med handbaggage imorron – jodå, de flyger dit, de är klass på de där scouterna nuförtiden! 🙂 Och pengar är växlade!

048

Mammahjärtat kommer nog att dunka lite extra imorron bitti när vi ska lämna av henne på Heathrow men jag tröstar mig med att hon har såååå längtat efter att åka, att hon inte är yngst, att hon känner alla ledarna väl och att det inte är första gången hon är iväg på ett lite längre läger. Dessutom har hon 4 kompisar från andra scoutgrupper här i närheten som också ska på samma Jamboree, som hon ser fram emot att träffa!

OM ni vill följa hennes/deras resa till Schweiz, så kommer de att uppdatera deras dagaliga aktiviteter på en blogg:

http://www.guideshavefun.blogspot.com

Så vi får helt plötsligt 10 dagars barnfri semester! Sicken lyx! Vi har två kompisar från Sverige som kommer nu på fredag och hälsar på, så vi kommer att kunna ha en helt barnfri vuxenhelg! 🙂

I lördags körde vi och hälsade på i äldsta dottern J’s killes nya lägenhet ( och levererade resten av hans pick & pack som han har haft hos oss) på heeeeelt andra sidan London är där vi bor. östra London – ett mysterium för mig som alltid har hållt mig i de västra delarna!

025

I det här splitter nya lägenhetskomplexet bor han numera, pojkvännen. I en etta med utsikt över floden Lea och den Olympiska stadium. Jag som aldrig har sett stadion förrut, tyckte att det var kul att se det!

020

Gångavstånd till Westfield Stratford City är det också, så vi tog oss dit för lite retail-therapy och middag! M älskar Victorias Secret (parfymerna, inte underkläderna), så vi köpte lite med oss hem! 🙂

010

Efterrätt på Bubbleology – tea med bubblor av tapioka. M gillar det med nja, inte riktigt för mig!

014

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s