Svensk Helg

Vi hade kompisarna Katrin och Micke på besök över helgen – de lämnade sina två småttingar hos farföräldrarna i Sverige och vi var ju redan barnfria, så det blev en renodlad Vuxen Helg!

I fredags gick vi ner till puben och njöt lite av ölfestivalen – jag är själv ingen direkt ”fan” av real ale men pojkarna njöt av ett par olika sorter!

024

027

I lördags regnade det mer eller mindre heeeeela dan, men vi tog oss in till Waterloo och South Bank.

037

039

Vi gick upp till Covent Garden och strosade runt lite och gjorde vårt bästa för att skyla lite från regnet. Vi hade egentligen tänkt stannar kvar i stan för middag och pubbesök men vi admitted defeat mot vädrets maketer och åkte hem istället. Efter en superb Indisk måltid på vår närmaste restaurang ie runt hörnet, rullade vi nästan ner till puben igen!

I söndags var vädrets makter på bättre humör och bjöd på strålande solsken, vi körde till Richmond och satt vid floden lite!

051

Vi åkte också på lite av en kulinarisk resa i helgen där vi njöt av mat fråm England, Japan, Indien och Spanien i en enda salig röra! 🙂 Vi skutsade K&M till Gatwick och sen åkte de hem igen! Det var fantastiskt roligt att ha dom här och man hinner faktiskt med ganska mycket ändå på en helg!

059

Jag har åkt på en dunderförkyning och sitter mest och hostar och snörvlar. Dottern nr 1 har varit hemma en sväng idag och Dottern nr 2 har det bra (enligt bloggen) i Schweiz, skönt att hon kommer hem på fredag igen – det har varit alldeles för tyst här hemma! Även om hon inte gör så mycket väsen av sig i vanliga fall, så märkt det definitvt att hon inte är här.

 

En reaktion på ”Svensk Helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s