Scouten är hemma igen!

Så kom hon då hem till slut, den efterlängtade ungen som har varit på scoutläger! Solbränd, skitig men mycket lycklig, och med så många berättelser så det nästan bubblade över! Mycket, mycket nöjd men också glad att va hemma och sova i en riktig säng, efter 10 nätter på ett liggunderlag!

114

I lördags körde vi till Westfield för lite shopping och för att fixa egna Coke flaskor! Ingen har väl undgått att det finns namn på Cola flaskorna nu i sommar men varken mit eller M’s namn har funnits med. Coke har åkt runt med automater, där man kan fixa sitt eget namn på en gratis flaska och i lördags hade turen kommit till vår del av världen!

118

Och nu fick jag äntligen en! 🙂

124

Igår kom ryggsäcken tillbaka från lägret. Innehållet luktade inte precis av rosor. Och de där vandringkängorna, tror jag aldrig riktigt blir kängor av igen. Så tvättmaskinen har gått varm.

132

Näst sista dagen på sommarlovet är det idag. Vi var iväg och åkte tåg imorse – den nya skolrutten skulle testas! Det kommer att ta henne ca 8 minuter att till tåget, 4 minuter tåget ie två stationer och sen 5 minuters gångväg till skolan, så allt som allt lite mer än en kvart. Inte så himla farligt! På onsdag börjar allvaret igen och det är bara de nya 7:orna som ska gå då, resten av skolan börjar på torsdag. Det kommer att va ett helt gång av dom som åker till och från skolan, och det är nåt som M har sett fram emot ett bra tag nu!

Vi åkte och shoppade och lunchade lite i staden där pappan jobbar, och det som egentlige bara skulle va lite pennor, suddgummi och linjal, blev helt plötsligt till ny klänning och nya gympadojjor!!!! Så kan det gå! 🙂

En reaktion på ”Scouten är hemma igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s