Riktig Vecka

För riktiga långa veckan tillbaka i skolan. Vi försöker fortfarande vänja oss vid tidiga morrnar och turer med tåg. Men hittills har det gått väldigt bra och M är nöjd med allting, och det är ju det som är huvudsaken!

I lördags hade vi strålande sensommar väder och vi körde till Richmond med två av M’s kompisar – de skulle gå och kolla på One Direction filmen själva, medans jag & pappan strosade runt lite.

Det var The Great River Race i lördags också upptäckte vi – ett årligt båtspektakel där alla möjliga båtar medverkar. Londons Flod Marathon kallas det och sträcker sig från Docklands i öst till Ham i väst, en nätt lite roddtur!

029

Vi brukade kolla på det när vi bodde precis bredvid floden i Chiswick , det var toroligt mycket folk i Richmond och en verklig folkfest!

037

I går tog vi det så lugnt vi bara kunde! Speciellt M! 🙂

045

Denna veckan börjar klubbar och aktiviteter igen, just nu har M saker på onsdag och torsdag kväll, vilket jag tycker är lagom. Jag ska börja jobba lite så smått igen, försöka komma in i rutiner igen och få vardagen att gå ihop! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s