Flytta Tillbaka

Nu var det kanske nån som fick morronkaffet i halsen men nu är det ju inte oss jag pratar om….utan dottern J som har flyttat tillbaka till Universitetsstaden! Igår packade vi bilen och körde ner henne igen, tredje och sista året och tredje huset. Ett sött litet radhus ska hon dela med två andra tjejkompisar, litet & kompakt men med allt de behöver och en liten trädgård.

028

033

Vi gick en sväng på stan och insåg att det var faktiskt ett bra tag sen vi var här sist, vi tog en snabbis inom domkyrkan – denna fantastisk byggnad som ligger mig varmt om hjärtat. Jag älskar kyrkor fastän jag inte är religiös och speciellt den där lukten av gamla kyrkor!

037

039

Man kan ta en lite guidad båttur genom staden, nåt som står på vår To- Do lista.

047

J kommer att ha mycket att göra denna veckan – hon ska hjälpa till på Freshers Week med alla nykomlingarna och gå på kurs för hon ska va en Mentor igen detta året, och hon ska försöka fixa med sitt eget schema som visst har föreläsningar som klashar. Det hugger alltid till i mamma hjärtat när vi lämnar henne, vårt stora barn som egentligen inte är ett barn länge och som är så kapabel, intelligent och duktig. Det blir lite lättare att lämna henne varje gång men det blir aldrig lätt.

I lördags fyllde vi bilen med barn och körde till en bondgård. Ägarna är vänner till oss och också ägare till byggnaden där maken har sin studio. Årlig BBQ stod på schemat och där var fullt med folk och barn. Det är en riktig Mjölk Farm med många kor, tjejern vadade fram i dyngan och kollade på korna – från vänster Jessica, Charlotte x 2, Eloise och M.

014

007

Pitoreskt och bonnigt så det ryker om det – och bara 25 min utanför storstaden!

009

025

Tråk måndag idag, svårt att öppna ögonen imorse och jag känner mig extra blödig av olika anledningar. Maken är småsjuk, mycket som händer just nu och som ska organiseras och bla bla bla blä!

En reaktion på ”Flytta Tillbaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s