Helg Igen!

Veckorna bara flyger iväg och hösten kryper allt närmare. Även om vi faktiskt har haft varmt här nu de senaste veckorna så känns det i lutten ändå!

I torsdag övertalades mannen min till att hålla i Quiz Night’en som vi i vaniga fall deltar i! Han läste frågorna och jag fick fixa med musikavdelningen av tävlingen – kanske lite väl modernt för de gamla stofilerna men det funkade! 🙂

025

Idag fick det bli lite shopping – M ville ha nya skolkängor så vi fick bege oss till närmaste staden men som tur var, hittade vi de hon ville ha! Skolbyxor handlade vi också, ör de kans ju absolut inte ha vilka byxor som helst!

Vi körde till Richmond Park och åt lunch, och såg ett eller annat rådjur i parken!

029

031

Vi förbereder oss inför M’s födelsedag på tisdag – 12 år – och spänningen ligger i luften! 🙂 Presenterna är inhandlade och party’t fixat och klart!

Dottern J är hemma för helgen – ja hemma och hemma, hos pojkvännen i alla fall! Första riktiga tuffa veckan på Uni  börjar nu och det blir nog en lite chock för system, efter så många månaders ledigt!

Vi ska besöka svärmor imorron och ta med henne ut på Sunday Lunch!

M är och hjälper till i kyrkan med sin scoutgrupp, på  Harvest Supper ikväll, så jag och amekn har ett par timmar ledigt! Sähär såg den där floden ut nu ikväll när vi släppte av M!

047

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s