12 åring in Da House

Igår för 12 år sedan kl 00.18 föddes vår minsting M på sjukhuset i slutet av vår gata. Vi bodde inte här då utan i en närliggande stad men ganska kul att vi inte visste då att vi skulle bo så nära till slut. När hon var mindre ville hon alltid att jag skulle peka ut precis vilket rum hon föddes i, eftersom vi kunde se BB byggnaden på vägen hem från skolan. Älskade, snälla, underbara, omtänksamma, intelligenta barn som gör oss så lyckliga.

Vi hade förberett presentbordet kvällen innan och var uppe i ottan inna det hade blivit ordentligt ljust ute! Ja, det är en life-size docka av Louis Tomlinson från One Direction, som i fortsättningen kommer att skrämma slag på mig varje morron när jag kommer in i M’s rum.

Mollys birthday (2)

Hon fick en Unicorn / Enhörnings Onecie som hon hade önskat sig!

Mollys birthday (4)

Och så fick hon ju den där laptop’en som hon så innerligt ville ha! Vi hade ju faktiskt lovat henne en när hon började högstadiet, så det blev en perfekt födelsedagspresent!

Mollys birthday (6)

Och så Louis då förstås!! Hon fick även One Direction parfymen från sin mormor & morfar, t-shirt och cd av nya favoritbandet 5 Seconds of Summer, ett par mobilskal och en t-shirt från favvomärket David & Goliath.

Mollys birthday (7)

Till råga på allt så hade de Mufti Day i skolan , alltså de fick ha sina egna kläder och inte skoluniform, så det var ju extra kul att gå till skolan då!

Kvällen avslutades med Take Away ( i vår familj så får man välja mat när man fyller år) och lite tårta såklart!

Mollys birthday (9)

I helgen väntar Sleepover och på söndag tar vi med hela högen på Laser Quest! 🙂

En reaktion på ”12 åring in Da House

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s