Fördereder inför Vintern

Jag är ju en sån där som förbereder allt i god tid, en sån där irriterande människa som har allt på lager ”om” det skulle bli kallt! Och ja, jag har börjat förbereda nu! Dottern M har fått nya höst och vinter jackor ochsom de Engelskmän vi är, kör vi med Barbour! M fick en Barbour jacka förra året som hon älskar och som har varit väldigt användbar, så det blev en likadan i år igen!

I_171874724_00_20120816

Hon har också fått en Barbour vinterjacka – en tunn dunjacka som man kan packa ner i en liten påse om man vill och som hon lätt kan trycka in i sitt skåp i skolan!

575450_1_500

Och morsan har också skaffat ny höst/vinterkappa! Eftersom jag redan har en riktigt vinterjacka så fick bli denna från Next! (Nedandelen är faktiskt tweed rutig men det syns inte så bra på denna bilden!)

876328

 

Och nu drar vi vidare till stövlar! Jag är ju en inbiten Converse’are men man kan ju inte ha det på sig alltid (man skulle kanske köpa fodrade???) men anyhow, både jag och M testar Ukala by Emu stövlar i år

058

Och igår gick jag lite bananas och köpte två par boots till! 🙂 Ett par fodrade Wrangler Biker boots och ett par andra med lite päls upptill!

054

I helgen som gått var M på ett Sleepover party lör och söndag, så vi hade hela söndagen för oss själva! Vi körde in till stan och kollade på The Scandinavia Show.

050

Ganska omskrivet i de svenska sociala medierna här i London men nja, inte sådär mycket att hänga i julgranen precis! Man betalde typ £12 för att gå in och kolla runt på en Scandinavisk marknad/ department store och man fick ingenting för de pengarna – inte ens en liten goodie bag! Hälften var Resebyråer och mycket inredning till hutlösa priser! Man går väl inte och lägger t.e.x  £15 på en diskhandduk och £65 på en ljuslykta! Det irriterar mig att det alltid ska va så snofsigt på alla Scandinaviska tillställningar och DYRT – det är precis som att de inte vill att folk ska handla! Det bästa med hela tillställningen var faktiskt att vi åt Rostbiff och potatissallad till lunch och avslutade med en kanelbulle och kaffe! Och ok, de hade renar också!

042

Imorron får vi en extra ledig dag eftersom skolorna strejkar – sjukt skönt md lite extra sovmorron mitt i veckan! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s