Uniqlo & 10-Gruppen

Butiken Uniqlo och svenska 10-Gruppen har gjort en limited edition serie med väskor, sjalar och fleecejackor och idag började de säljas via deras website och i butikerna. En spottstyver jämfört med vad man får betalar i Sverige, och naturligtvis klickade jag hem ett par av deras väskor – en stor och en liten – väskoman som jag är! 🙂

01_080213

55_08021500004

Funderar även på att inhandla en Fleecejacka till M – Så om ni bor i England, löp och köp! 🙂

I helgen av avverkade vi både middag hos goda vänner och födelsedagsdrink på puben, och i söndags kom dottern J + pojkvän hit och vi åt supergod Sunday Lunch på en av de lokala pubarna. Vi har köpt ny TV till gästrummet, en s.k Smart TV där man kan koppla upp sig på Internet osv och eftersom jag /vi är tämligen otekniska, så fixade snälle pojkvännen så allting funkade! Dessutom kopplade han in vår Playstation 2 – old school jag vet – men ack så roligt fortfarande! Äntligen kan jag spela Guitar Hero igen!

079

Vi stack inom en snabbis till det nyöppnade Whole Foods nära oss – jättefin butik som kommer att besökas ofta! 🙂

067

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s