Fullt Hus Igen!

Shit, vilket långt uppehåll det blev – har helt enkelt inte riktigt haft lust att blogga!

Besökarna från Australien har nu åkte hem för mer än en vecka sen och det var tungt efteråt! Vi hade så kul när de var här och vi ”bondade” riktigt med Pennie, vår niece och vår nya svägerka Rachael, så det var så ledsamt när de åkte.  De var liksom då det slog oss att de bor faktiskt på andra sidan planeten och det är skitlångt härifrån! Så på vissa sätt har det varit lite av ett sorgearbete att gå tillbaka till vardagen.

Men nu är vi nog back on track lite! Nya friska tag och snart hej alla tomtegubbar! Vi har hunnit med ett par utekvällar och fester sen sist, och lite julshopping! M var på party i lördags och jag & maken åkte till Westfields en sväng och nog tusan kom vi faktiskt hem med en del julklappar!

089

Westfields har dekorerats efter konstens alla mönster och den inomhus skridskobanan var packad med folk! Dottern M var faktiskt också och åkte skridskor just den dan, fast utanför Natural History Museum.

087

Vi har fullt hus igen – mor & far anlände i söndags för en veckas vistelse hos oss.

099

Det blir nog shopping 24/7 för deras del men idag har jag tagit en hemmadag – jag bor ju trots allt här och har tillgång till det mesta alltid! 🙂 Igår var vi i alla fall i Richmond en  sväng .

Om det nu är nån som undrar hur det ser ut i västra London såhär i slutet av November, så ser det ut såhär – väldigt grön-gult ! 🙂

110

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s