The Hunger Games : Catching Fire

Igår drog jag med mig mannen min för att se på den senaste Hunger Games filmen. Jag är ett stort fan av böckerna och måste nördigt nog erkänna att jag t.o.m har en Katniss Mockingjay broch…..:-) Mannen min så den första filmen och tyckte den hade amazing special effects emn nja, igår gillade han nog inte den sådär speciallt mycket. Filmen är ju mycket lik boken och slutar ungefär på samma ställe och sätt och haaar man nu inte läst böckerna, så kan jag förstå att det kan va lite förvirrande!!!! Jag tyckte i alla fall den var skitbra! 🙂

Igår tog jag med paranteserna till Westfields – detta shoppingens Mekka som jag tillber på mina bara knän! 🙂 Vi tog bussen , satt däruppe och körde lite sightseeing samtidigt!

009

Nu är jag faktiskt nästan klar med julklapparna – en del pusselbitar föll på plats igår och idag har det varit lite projekt Julklappsinslagning! En del av dessa kommer att få följa med mor och far hem och en del kommer att postas & delas ut av Brevbärartomten!

018

Imorron har M studiedag och vi ska ta oss en sväng till Winchester och deras Julmarknad! Winchester Cathedral är faktiskt också väldigt fin och Jane Austen ligger b.l.a begravd där. I helgen hoppas vi att hinne med lite Covent Garden & titta på årets julbelysning i West End.

Dottern J åker med pojkvännen till Liverpool för att hälsa på hans farföräldrar på lördag och på tisdag åker de till Paris i ett par dagar! Inte aaallllssss avis…..(för turen till Paris då, inte till Liverpool….:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s