Winter Wonderland

I söndags körde vi till Winter Wondrland i Hyde Park. Varje år innan jul bygger de upp ett stort nöjesfält/marknad/ mat-och-dryck park som vi har varit på ett par gånger nu. Det är otroligt stort och massa med folk!

Winter Wonderland (9)

Winter Wonderland (11)

En av M’s kompisar Jaida sov över natten innan och följde med oss dit. Tjejerna åkte lite karuseller med M gillar inte de alltför stora!

Winter Wonderland (12)

De har en massa attraktioner där – Circus, en isrink och i år hade de The Magic Ice Kingdom som vi gick på, -8 inomhus och allt uppbyggt av snö och is!

Winter Wonderland

Winter Wonderland (14)

Winter Wonderland (15)

Winter Wonderland (16)

Maken stannade såklart vid Is baren!

Winter Wonderland (4)

Winter Wonderland (6)

Nu har vi börjat nedräkningen tills skolan slutar – bara denna och nästa vecka också. Julfester och olika events börjar nu, i slutet av veckan fyller mannen min år och vi ska ut och fira på puben på fredag. Han gillar egentligen inte att uppmärksamma sin födelsedag, (en nära vän till oss fyller också år på samma dag så de firar tillsammans)  men i år ”tvingade” jag honom, tror både två kan behöva a good night out i glada vänners lag! 🙂

Nästa vecka är det julfester, julmarknad på M’s skola (där jag ska ha ett stånd men mer om det sen) och nästa helg ska jag & några kompisar ut och äta julmiddag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s