Årets Julgran

Lite sen med att sätta upp granen i år men nu är den i alla fall uppe! Ja, vi kör med fake-gran och har gjort det i många år, testa en riktig gran för några år sen och höll på att få spel på alla barren! Vi kör efter More is More filosofin i det här huset – inget knusslande med dekorationerna här inte! 🙂

087

Mannen min fyllde år i fredags på självaste Lucia men det blev inget Midnatt råder eller Gläns över sjö och strand utan snarare lite falsk morronsång innan M skulle till skolan! Det är nog bara jag som uppskattar Lucia i det här huset, det är ju ingen tradition här i England och det var längesen vi gick Lucia här hemma, tjejerna har ju liksom ingen relation till Lucia firandet och då spelar det liksom ingen roll för dom. Vi firade maken på puben med massa vänner och det blev en både rolig och sen kväll/natt!

Dottern M åkte och julhandlade med några kompisar för första gången i lördags, man måste ju släppa dem nån gång och de hade haft jätteroligt! Jag och maken intog lunch utomhus (jo jo galna Engelskmän i december!) och det spelades rugby för fulla muggar i parken!

065

Vi tog med den ena kompisen Charlotte och åkte till Ikea på kvällen och titta Tomten var också där!

071

Igår körde vi till Wembley och shoppade lite på The London Designer Outlet – faktiskt trevligt ställe precis vid Wembley Stadium. Jag hade faktiskt inte sett den ”nya” stadion ( förrutom på håll) innan, jag var och kollade på fotboll en  gång på en gamla stadion och maken har även en del smärtsamma minnen från denna nya när favoritlaget har spelat i slutspel här och förlorat….

073

Kämpigt att gå upp på morrnarna nu och M är skoltrött men nu är det bara ett par dagar till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s