God Fortsättning!

Så var detta spektaklet över för den här gången!

Vi firade Julafton litegrand med svenska julmat – vi åt ett litet Julbord i lördags då dottern J och pojkvännen var här hemma, det godaste med skinka och köttbullar och lite annat smått och gott. Jag är ju en sån ovanlig svensk som absolut avskyr sill i all dess former, så det förekommer absolut inte på vårt lilla julbord! Svenska klappar belv det också såklart – tack för det! 🙂

Vi började Juldagen med att gå på puben vid lunchtid! En tradition som vårt ”gäng” vi umgås med har, men vi har aldrig deltagit innan eftersom vi annars har hela huset fullt med folk. Men i år hängde vi på eftersom vi inte skulle va så många hemma hos oss i år som vi brukar vara – bara 7 st till middag.

083

Makens morbrors grey hound vaktade klapparna innan utdelningen! 🙂

089

Vi har alltid lite knytkalas på julen – makens morbror fixar kalkonen och skinka, och vi står för alla grönsakerna och i år även för efterrätt. Den engelska jumaten är egentligen bara en större version av en Sunday Roast, och till efterrätt har man ju traditionellt Christmas Pudding och brandy sause.

111

Mina tjejer var på gott humör och hade sett fram emot lite julmat! J till vänster och M till höger.

098

Vi delade ut julklapparna efter maten och jag tror alla blev nöjda och glada – M fick bla en ny Longchamp väska och en prenumeration på Glossybox /Birchbox från oss och M fick bla en iPod Touch, som hon har suttit klistrad vid tills dess – äntligen kan jag ta bort One Direction och Little Mix och all Teen Pop från MIN iPod!!!!! 🙂

115

Efter alla fint inslagna klappar, finns det inte mycket kvar efter ett tag…..

116

Idag har vi bara tagit det lugnt, maken har varit på Boxing Day fotboll som han alltid går på – en av de där dagarna under året som man bara måååste gå och kolla fotboll på!

Tack för alla klappar från Sverige, de är alltid mycket uppskattade!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s