Dåligt med Uppdatering….

Dåligt med bloggandet, jag vet…jag är inne på tredje veckan med att inte känna mig riktigt bra….det började med en sjuhelvetes förkylning som sedan verkade bli bättre men som sen blev till hostan från Hell! Igår gav jag upp och gick till Fru Doktorn som konstaterade Chest Infection (bröst/lung infektion?), så nu får jag snällt äta medicin den kommande veckan.

Återkommer när nåt kul händer!

181269953722379355_pughg1bd_c

2 reaktioner på ”Dåligt med Uppdatering….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s