Inte som man tänkt sig!

Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig!

Vi åkte iväg till Bury St Edmunds i Suffolk, ca 2 1/2 timme nordost om London i lördags för en trevlig komma-iväg-lite-helg för att besöka makens kusin som fick barn för ett par veckor sedan. Meet George, 3 veckor gammal!

063

062

eller Batman som han också kallas! 🙂

084

Vi gick och käkade på lördagskvällen och sen gick vi på bio (vi fick fribiljetter av makens andra kusin som jobbar på biografen)och såg The Delivery Man. Sov på hotell och åt god frukost, hälsade på makens andra kusin och hans dotter Morgan en stund!

078

Sen skulle vi köra till Cambridge och strosa runt lite, äta lunch och sen bege oss hemåt.

Men då small det! En bil körde rakt in i vår bil och det small till ordentligt. Det ösregnade, vi kände inte till gatorna och makens skulle egentligen stannat vid en liten löjlig rondell men hej och hå, vår bil blev kvaddad och gick inte att köra med mer. Antagligen blir det ny bil men vi får vänta och se vad de säger hos bilmeckarna, vi får i alla fall en ersättningsbil imorron.

082

Alla klarade sig utan en skråma men lät chockade och vad-fan-var-det-som-just-hände, jag och M blev hämtade av kusinen med baby’n och vi fick tillbringa lite extra tid med babykramar medan maken väntade på bärningsbilen. Efter 2 1/2 timma i bärgningbil, kom vi till slut hem i alla fall! 🙂

086

Och sen fyller jag ju åååår idag till på köpet – Hipp Hipp Hurra för mig! Det firades med nya RayBans, lite Clinique, blommor, hämtmat och mys i soffan! 🙂

2 reaktioner på ”Inte som man tänkt sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s