Skit Januari

Denna månaden hr varit en riktig Skit månad.

Jag var sjuk i nästan 3 veckor och nu har maken hostat och frusit och svettats omvartannat hela denna veckan. Han var t.o.m med hemma från jobbet – någonting som aaaaaldrig brukar hända annars, han går alltid till jobbet i ur och skur, hosta och snor.

Vi krockade bilen och de har nu konstaterat att det kostar för mycket att fixa den & den ska skrotas. Så nu blir det till att leta efter en ny bil också.

Halva England ligger under vatten och det bara regnar, regnar och regnar. Floder och vattendrag svämmar över och hus står under vatten. Inte hos oss visserligen men det är nog inte så kul att bo på landsbygden just nu. Detta eviga regnande!

029

Men det finns ju en del ljusglimtar i vintermörktret också! Dottern M har haft väldiga problem med en tjej i sin klass – M har blivit mobbad och dagligen har det varit nåt, det har hållt på till och från sen i höstas och det har varit väldigt jobbig och tröttsamt. Men NU ska denna tjejen byta klass pga av sitt beteende mot M och andra i klassen….Halleluja, ikväll ska vi fira! 🙂

Och det ska vi ju faktiskt också! Det är min födelsedagsdrink på puben ikväll och jag ska med glädje dricka både en och tre pints i glada vänners lag och det är mååånga som kommer! 🙂

Och jag…ja, jag letar fortfarande efter solen i mina nya RayBans…..:-)

016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s