Kreativ & Ingen Bil

Vilket Partaj det blev i fredags! Världen skitväder ( no surprise there) så vi fick en del sms från folk som inte kunde komma med det blev en himla massa folk ändå! Trevlig Trevlig att bara umgås, snacka skit och dricka öl! 🙂

I helgen gjorde vi faktiskt så lite som möjligt! Mannen min hostar som bara den han också och har inte alls känt sig bra, M har också fått en släng av det och hon är hemma från skolan idag. Vi satt hundvakt i lördagskväll till makens morbrors Greyhound, som är sor som en mindre häst!

018

Jag fick ett ryck i söndagskväll och satte upp lite nya Wallstickers i hallen – det ska bli typ ett Familjeträd så småningom med foton i rutorna! Svårt att se men det hela är nog ca 170 cm högt allt som allt!

021

Och från och med idag har vi ingen bil – such fun! Lånebilen lämnades tillbaka idag och maken håller på att kolla runt lite på en ny bil, vi får tillbaka lite pengar på försäkringen i alla fall, så det är ju alltid nåt! Det blir nog en likadan bil som vi hade innan, en Vauxhall Zafira 7 sitsig fast i nyare upplaga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s