Konsert & Fortfarande Ingen Bil

Vi har fortfarande ingen egen bil, två veckor nu efter krocken. Vi skaffade hyrbil förra torsdagen men det lämnades tillbaka idag. Hey Ho – tur att man bor nära till allt! 🙂

Vi var inne en sväng och jobbade i West End i fredags, träffade dottern J som var på sitt Internship, köpte en lite fredagstreat från Laduree i Burlington Arcade!

375

382

Som den trofaste svenska jag nu är, gjorde jag som resten av nationen och åkte till Ikea i lördags, för att se vad ståhejet kring den Limited Edition serien Bråkig var värt det. Det var faktiskt ganska svårt att hitta sakerna, de var lite undanstoppade och det var liksom inte mycket mer med det! Jag köpte skålarna (och en bricka!)men visst var tallrikar och kopparna också fina men vi köpte nya från Alessi strax innan jul och jag kände inte riktigt att jag ville byta ut dom mot Ikea precis!

420

I lördagskväll inkasserade maken sin födelsedagspresent! Jag hade köpt biljetter till 70-tals bandet Showaddywaddy – (ett litet intern skämt som skulle ta alldeles för lång tid att förklara…) men det var faktiskt ganska bra!

Sista veckan innan sportlovet, alla är trötta och trötta på att vara sjuka. Mannen min har faktiskt varit riktigt dålig och hostar fortfarande men det är på bättring, jag har nu fått nåt skit med ögonen, antagligen en lite infektion så jag fick åka och inhandla ögondroppar imorse! Alltid lika kul hos familjen S! 🙂

Svärmor är här med sin illaluktande hund, och ja tanten luktar inte rosor hon heller precis (inpyrd cigarettrök, gammal tant, otvättade kläder, gammal hund….) ja ja men vad kan man göra åt det? Det är ju inte vidare snällt att säga till någon att ”du luktar fruktansvärt illa!)!

Dottern J var hemma en sväng igår och vi gick till puben och käkade Sunday Lunch allihopa. Hon har fått datumet för sin Graduation från Universitetet i sommar – var har dessa nästan tre åren blivit av? Det känns fortfarande som om det var i förra veckan vi lämnade henne där på Campus som 18-åring och nu har hon precis fyllt 21 och ska snart gå ut! Och just precis här på bilden kommer hon att få sitt diplom, vår stora duktiga tjej! Sämre miljö kan man ju tänka sig! 🙂

Canterbury-Cathedral-Kent-Interior-of-Nave

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s