Sportlov

Denna veckan är det sportlov och vi har stängt av alarmklockan! Vi har inga speciella planer utan tar dagen som den kommer!

Vi har fortfarande ingen bil utan kör med hyrbil. Men vi var och kollade på en bil i lördags så nu ska maken bara få tummarna loss också! 🙂

M och komisen Eloise dekorerade en tårta förra vecka till ett skolprojekt. Jag bakade kakan men dekorationerna stod de för själva!

018

Det var en tävling där de skulle göra promotion för ett påhittat skivbolag till skolan, och det här blev resultatet! Det var faktiskt första gången jag använde mig av denna sortens icing men det blev riktigt bra!

036

Man känner att våren är på väg sådär lite smygande men annars har vi haft regn, regn och åter regn! I fredags var det världen orkan + regn och fastän vi höll oss inomhus så var det faktiskt så man blev lite rädd ibland! Igår var det första dagen på läääänge som det inte regnade och solen sken, så vi körde till Windsor Park och gick en sväng (och det hade nog resten av västra London också tänkt sig för jag har aldrig sett så mycket folk där!!!)

078 (2)

Maken lapade upp lite solsken!

082 (2)

På vägen hem körde vi igenom Old Windsor och där var det översvämmningar, t.o.m en del vägar var avstängda! Här är det i normala fall en fin gåväg men nu var allt under vatten!

088

Och detta fältet i Runnymead var numera en sjö!

090

Men här vi bor är allt ok i alla fall och vi har inga översvämmningar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s