Lite Vår’Likt!

Äntligen har det slutat att regna varje dag och det börjar så smått att kännas lite vår likt – vi har en stor Mimosa som blommar i vår trädgård, egentligen är det grannens men det hänger över på vår sida, det luktar så got men tyvärr kan jag inte ta in kvistarna då jag får så otroligt ont i huvudet av dom!

291

Anyhow, skolan har börjat igen och vi börjar gå tillbaka till vardagen igen efter vinterns alla sjukdomar och elände! Vi hämtade vår nya bil i fredag – woop woop! 22km på mätaren och alldeles sprillans NY!

313

M var bjuden på party + sleepover i lördags och visst är det typiskt att när man väl har lite ”fri” tid så kommer man aldrig på nånting att göra!!! Men vi körde till Kensington i alla fall och handlade på Whole Foods och drack kaffe i solskenet i Kensington Garden!

På kvällen åt vi middag i Stockholm – restaurangen Stockholm i Sheen!

326

Charmigt ställe med god mat – vi körde på gamla hederliga Köttbullar med potatismos och Pytt i Panna till maken! Dessutom säljer de en del svenska matvaror om man nu skulle bli sugen!

327

På kvällen mötte vi upp med våra kopmisar Polly & Andy på en av pubarna vid Thamsen och hade urtrevlig som vanligt! 🙂

Och jag har äntligen fått tummarna loss att fixa en ny mobil!!! Mitt kontrakt var nästan slut ändå och min telefon har varit kass ett tag nu – slö och den låser sig preccccccis när man behöver göra nåt viktigt!!! Men på torsdag får jag en sprillans ny Samsung Galaxy SIII!!!! 🙂

samsung-galaxy-s3

Och fy skäms på alla nu i Sverige som har lyxen att kunna äta Semlor idag!!! 😦  Här vankas det pannkakor till middag eftersom det är Pancake dag! 🙂

En reaktion på ”Lite Vår’Likt!

  1. Katrin

    Pannkakor i all ära, men det var så himla gott att det bjöds på fastlagsbulle på jobbet idag. Svensk vardagslyx! Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s